Beoordelingen van Sushi Toyama Utrecht

Recente recensies

5.0
Frank Schrijvers
9 juli 2024

Prima

Tal
6 juli 2024

Great sushi!

M
6 juli 2024

Heerlijke sushi, verse producten en snelle bezorging - ruim binnen de opgegeven indicatietijd.

D
4 juli 2024

De pokebowls hier worden gemaakt met echt lekkere sushirijst. Mmmm!

Ron de Bakker
1 juli 2024

Uitstekend versgemaakte sushi

CannarrdRuby
30 juni 2024
Josette
28 juni 2024

Heerlijk als altijd! Supervers

Sabijn
26 juni 2024

Heerlijke sushi en altijd op tijd

Peter
23 juni 2024
Reinder
20 juni 2024

Altijd weer verrassend en vooral heerlijke Ebi Tempura. Prima prijs en prima bezorging; volgende keer weer!

Oosterhof
18 juni 2024

Heerlijke sushi!

Gert van Baal
16 juni 2024

de wortel in de vegan sushi is veel te grof gesneden. Dat doet afbreuk aan de kwaliteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Roos
15 juni 2024

Heerlijke sushi en de gyoza's zijn ook super goed! Service top: sashimi was vergeten maar kwamen ze binnen een paar minuten nog thuis bezorgen!

Karin en Ab
26 mei 2024

Nog even snel voor de vakantie van Sushi Toyama een Pokebowl Tonijn en Een Pokebowl Kip besteld. En zoals we gewend zijn was alles weer picobello in orde. Fijne vakantie Lin en collega’s

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

B
25 mei 2024
MB
24 mei 2024

Lekker eten en goede service. Go zo door graag.

Sylvana
23 mei 2024

Helemaal prima!

Ria van Kasteel
22 mei 2024

Het was weer heerlijk, tot een volgende keer☀️

Muriel
20 mei 2024

Livraison express, produits frais d'excellence qualité - Top !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jos Pennartz
18 mei 2024

Heerlijk en heerlijk vers!

Ingrid
18 mei 2024

Lekker gegeten

A. Schoonheim
13 mei 2024

Eten was heerlijk. Wat warm moest zijn was goed warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

I. D.
11 mei 2024

Weer heerlijk!

AH
9 mei 2024

Bij thuiskomst bleek er een onderdeel van de bestelling te ontbreken. Werd daarover gebeld, maar zat op de fiets om te reclameren. Excuses werden aangeboden onder vermelding dat men had gebeld om het ontbrekende thuis te komen bezorgen. Verder was het helemaal goed.

P.VAN ZESSEN
8 mei 2024
Ramos
4 mei 2024

Heerlijke verse sushi! Graag tot de volgende x! ☺️

Carli Witteveen
3 mei 2024

Altijd goed en netjes verzorgd en bezorgd.

Karin & Ab
2 mei 2024

Mede door lekkere weer zaten we bij de buren op terras. Toch maar niet zelf koken en dus Sushi bestellen. Goed bezorging op terras en weer naar huis om van al het lekkers genieten. Dank voor (vele) extra 's.

Vicky
21 april 2024

Amazing sushi for once more 👏🏻

H. Van Busselen
20 april 2024

De tonijn in menu 1 was taai en er zaten witte draden in! Heel jammer want de rest was prima!

Ruth
20 april 2024

Het was er eerder dan verwacht en het was heerlijk!

Miranda van Dieren
18 april 2024

Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter M
14 april 2024
Karin en Ab
10 april 2024

Vandaag maar (weer) eens voor Poke Bowl Tonijn, Poke Bowl Kip en Ebi Tempura gekozen. Was heerlijk en dan zeer zeker ook nog de extra Inktvis ringen. Dank voor het lekkers.

Anneke
8 april 2024

Geen verbeterpunten! Het eten was heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ronja
7 april 2024

De sushirijst smaakte niet lekker. En een hap sushi had weinig smaak. Ebi tempura was zacht ipv knapperig. Er zater te veel panko kruimels op de sushi.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Toyama

Goedemiddag Ronja, dank voor uw beoordeling. Fijn dat we hier telefonisch contact over hebben gehad. De sushirijst is op dezelfde wijze gemaakt zoals we altijd doen. We begrijpen dat dit niet de smaak is die u wilt en gunnen u zeker andere sushi. Mocht u alsnog terug willen komen bent u altijd welkom. Hartelijke groet, Sushi Toyama

Reinder
7 april 2024

Heerlijke sushi en mooi op tijd bezorgd door bijzonder aardige bezorger

Karin Meijs
5 april 2024

Heerlijke betaalbare sushi.

Ria
5 april 2024

Heerlijke verse sushi gegeten. Wat een smaakexplosies. Kom graag weer terug.

Leon
29 maart 2024

Wederom heerlijk genoten van een Liefdesmenu Ga zo door!!!

Tal
29 maart 2024
Draaisma
27 maart 2024

Erg lekkere en verse sushi, op tijd klaar!

Thijs
24 maart 2024

De vegitarische sushi en gyosa waren heerlijk.

Anoniem
22 maart 2024

Zoals altijd weer super goed en lekker!!

Carline
22 maart 2024

Heerlijke Sushi gegeten, volgende week weer :)

Maq
20 maart 2024

De ingrediënten waren vers en dat is goed. De zalm stevig. Maar zalm heeft weinig smaak dus die moet hebben bij Nigiri van goede Shari Zu. De rijst was goed gekookt net goed atevige gare korrel maar met aantekening wat zo volgt. Fijn dat ik vier bonus sushi had maar ik heb gemerkt dat de Shari niet aangemaakt was met meshi. Voor Sushi is dat voor mij vloeken vandaar maar 3 sterren. Ik had echt de soya nodig voor de smaak. De unagi saus vond ik ook bland en de wasabi was papperig. Ik heb nog nooit vloeibare Wasabi ontvangen. Dat hier de beste Sushi is te halen is schromelijk overdreven. Het is goede Sushi. Aan de smaak kan nog veel gebeuren. Kwaliteit is belangrijker dan kwantiteit. Smaak boven alles

Reactie van Sushi Toyama

Goedenavond Maq, dank voor uw beoordeling en de feedback. U bent zo te lezen en een echte kenner! Wij waarderen enorm dat u benieuwd naar onze sushi was. Jammer om te lezen dat het niet helemaal was waar u op had gehoopt. Graag nemen we telefonisch contact met u hierover op! Hopelijk graag tot ziens. Hartelijke groet, Sushi Toyama

Ria van Kasteel
20 maart 2024

We hebben weer heerlijk gegeten.

Peter
20 maart 2024

De beste sushi in town! Heerlijke mix van verschillende sushi’s. De loempiaatjes waren ook goed van smaak en krokant. Hele vriendelijke eigenaren. Kom hier regelmatig en het is iedere keer weer genieten.

Reactie van Sushi Toyama

Goedenavond Peter, dank voor uw beoordeling! Heel fijn om te lezen dat jullie zo tevreden zijn. Jullie zijn altijd van harte welkom. Graag tot ziens. Hartelijke groet, Sushi Toyama

Wilma
17 maart 2024

Super lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sabijn
17 maart 2024

kwaliteit was iets minder dan normaal, de ebi was koud en niet krokant, de zalm erg zacht, de avocado minder van smaak. dit is echt afwijkend want de kwaliteit is normaal top dus ik denk gewoon een off day, dat kan iedereen een keer gebeuren. volgende keer beter!

Reactie van Sushi Toyama

Goedenavond Sabijn, dank voor uw beoordeling. Jammer om te lezen dat de kwaliteit niet was zoals u van ons gewend bent. Onze welgemeende excuses hiervoor. We nemen graag telefonisch contact met u op en zien u graag weer! Hartelijke groet, Sushi Toyama

aj
17 maart 2024

Heerlijk!

Reactie van Sushi Toyama

Goedenavond Aj, dank voor uw beoordeling. Fijn dat het heerlijk was! Hartelijke groet, Sushi Toyama

Marco Pighizzini
16 maart 2024

Great quality, a bit too much of rice, but fantastic overall !

Floortje en Mees
15 maart 2024

Perfect, super lekker!

Karin en Ab
12 maart 2024

Pokebowl was weer super tasty.

daantje engel
11 maart 2024

bezorging duurde lang, sushi was echt niet lekker

Reactie van Sushi Toyama

Goedenavond Daantje, dank voor uw beoordeling. Heel jammer om te lezen dat u niet tevreden over de sushi was en dat de bezorging langer duurde. Wij doen ons uiterste best om alle sushi met liefde en vers te maken. Onze welgemeende excuses voor het ongemak. Graag willen wij met u in gesprek komen en hebben u twee keer gebeld (via een mobiel nummer). Zou u ons terug kunnen bellen op (030) 202 11 29? Alvast bedankt en hopelijk tot snel! Hartelijke groet, Sushi Toyama

Bodhi Karin Ab
10 maart 2024

Woorden van Bodhi onze kleinzoon van 4: Dit is super lekker!

Reactie van Sushi Toyama

Superlief Bodhi! Dank voor dit mooie compliment en wat leuk dat jij voor ons hebt gekozen. Jullie zijn altijd van harte welkom. Hartelijke groetjes, Sushi Toyama

Dorothee van de Werff
9 maart 2024
Karin en Ab
4 maart 2024

Na een dagje aan het strand in Noordwijk heerlijk afsluiten met de overheerlijke Sushi en de extra's van Sushi Toyama. Het blijft smikkelen en smullen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Leon
2 maart 2024

Het Liefdes Menu 5 is echt een aanrader, we hebben weer gesmuld vanavond. Ga zo door !!!!

38402QBC
2 maart 2024

Altijd vers en lekker!

Joke Scholten
2 maart 2024

We bestelden 2x menu 4 en kregen 2 verschillende gerechten. Hoe dan? De tonijn was taai. Jammer.

Reactie van Sushi Toyama

Goedenavond Joke, dank voor uw beoordeling. Wat jammer om te lezen dat u niet tevreden over de tonijn was. Wij doen ons uiterste best om alle sushi met liefde en vers te maken. Helaas begrijpen wij dat u een andere bestelling heeft gehad, onze excuses hiervoor. Graag willen wij met u in gesprek komen en hebben u twee keer gebeld. Zou u ons terug kunnen bellen op (030) 202 11 29? Alvast bedankt en hopelijk tot snel! Hartelijke groet, Sushi Toyama

Stefan
1 maart 2024

Heerlijk!

Sandra
1 maart 2024

Heerlijke, goedgevulde pokebowl. Smullen!

Draaisma
28 februari 2024
E
26 februari 2024
Aline
26 februari 2024
Gerard IJsseldijk
23 februari 2024

Prima en op tijd.

Elma
20 februari 2024
Ties
18 februari 2024

Heerlijk als altijd, en daarnaast kregen we een hele rits aan extra’s van ze mee - dus deze bestelling was geweldig.

Marije Dijkstra
15 februari 2024

Helaas had ik problemen met de levering. Na 3x bellen en uur later dan gepland kwam men erachter dat waarschijnlijk mijn eten helemaal niet gemaakt was. Dat werd direct in orde gemaakt. Volgens mij inderdaad in alle haast waardoor de stukken mega groot waren….en dan is dat lastig eten. Heel jammer allemaal want ik had dit besteld voor Valentijn. Op een excuses na was er geen extra goedmakertje, had ik op zich wel kunnen waarderen. Een korting of een extra hapje. Eten was wel heel erg vers👍🏼

Matthijs
14 februari 2024
Carolien
11 februari 2024

Vanavond weer heerlijke verse sushi gegeten! Zeer vriendelijk personeel en graag tot de volgende x! 😁

Sabijn
10 februari 2024

De bezorgers vinden het altijd lastig om ons huis te vinden gelukkig bellen ze dan direct. Pokebowl was iets te zoet

Agnes
4 februari 2024

Heerlijke, mooie sushi. Vriendelijke bediening!

Annette
4 februari 2024
Karin en Ab
3 februari 2024

Ivm verjaardag en familie uit Brabant, die ( bijna) speciaal voor de overheerlijke Sushi van jullie komt. Wat anders dan anders besteld en wederom hebben we weer allemaal heerlijk zitten smullen. Wat zijn wij blij dat jullie, Sushi Toyama, bij ons in het Winkelcentrum zitten. Ook nog bedankt voor het telefoontje met felicitatie en het extra. Was echt weer smullen.

Reactie van Sushi Toyama

Goedemiddag Karin en Ab, ontzettend bedankt voor al jullie positieve reviews! We vinden het heel fijn dat jullie ons telkens weer gunnen dat jullie sushi bij ons bestellen. Nogmaals van harte gefeliciteerd en super dat het zo heeft gesmaakt bij deze bijzondere gelegenheid! Hartelijke groet, Sushi Toyama

Bram Pouwels
2 februari 2024

Zeer netjes bezorgd en netjes op tijd. Heerlijk gegeten!

Reactie van Sushi Toyama

Goedemiddag Bram, dank voor uw beoordeling en fijn dat het zo heerlijk heeft gesmaakt! Graag tot ziens. Hartelijke groet, Sushi Toyama

Jolanda
31 januari 2024

Heerlijke Sushi

Reactie van Sushi Toyama

Goedemiddag Jolanda, dank voor uw beoordeling! Heel fijn dat de sushi goed heeft gesmaakt. Graag tot ziens en hartelijke groet, Sushi Toyama

d.van de werff
30 januari 2024

Hallo, normaal dik tevreden echter nu met 1 gerecht (Crispy Tempura Ebi ) leek andere rijst (eerst plakkerig tegen elkaar aan in bakje en bij het ‘loshalen’ viel het direct uit elkaar) Normaal is dat niet zo. Toch zonde want sushi altijd prijzig. Normaal altijd tevreden!

Reactie van Sushi Toyama

Goedemiddag, dank voor uw beoordeling! De sushirijst was erg vers gemaakt waardoor deze nog wat warmer was en makkelijk los kan komen. Goed dat u dit meldt en fijn dat we hier samen uit zijn gekomen. We waarderen het enorm dat u ons daarnaast heeft gebeld als bedankje! Tot de volgende keer. Hartelijke groet, Sushi Toyama

Josefien
28 januari 2024
Reactie van Sushi Toyama

Goedemiddag Josefien, dank voor uw beoordeling! Fijn dat het zo heeft gesmaakt. Graag tot ziens en hartelijke groet, Sushi Toyama

Fien willems
27 januari 2024

Besteld voor half zeven werd -nadat we gebeld hadden- om kwart over zeven bestelling bezorgd.

Reactie van Sushi Toyama

Goedemiddag Fien, dank voor uw beoordeling. Er was helaas een misverstand ontstaan waardoor de kassabon als “afhalen” was gemeld. Hierdoor waren we ontzettend blij dat u had gemeld zodat we het alsnog kunnen besteld. Sorry nogmaals voor het ongemak hierin. Hartelijke groet, Sushi Toyama

Leon
22 januari 2024

Ik val in herhaling maar toch...Heerlijk gegeten dankzij Sushi Tomaya !! Ga zo door!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Toyama

Goedemiddag Leon, dank voor uw beoordeling en zo fijn dat u in herhaling valt! We waarderen het enorm. Graag tot ziens, blijf genieten en hartelijke groet, Sushi Toyama

Tal
22 januari 2024

Great sushi and attentive service!!! Fresh and delicious.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lilo
21 januari 2024

Heerlijk! De kwaliteit is super. Zou top zijn als er van elke sushi in de boxen een gelijk aantal in zou zitten😅

Eugenie Verheul
19 januari 2024

Alleen jammer dat de flamed paling nigiri niet is geleverd

Reactie van Sushi Toyama

Goedemiddag Eugenie, dank voor uw beoordeling. Jammer om te lezen dat de flamed paling nigiri niet was geleverd. Als iets per ongeluk niet wordt geleverd kunt u ons altijd direct bellen zodat we onze fout herstellen. Onze excuses voor uw ongemak hierin. Wilt u de volgende keer bij de opmerkingen melden dat bovenstaande is gebeurd zodat we het herstellen? U hoeft de flamed paling nigiri dan niet te bestellen en wij zorgen ervoor dat deze kosteloos bij u wordt geleverd. Alvast dank hiervoor! Hartelijke groet, Sushi Toyama

Y.M.
18 januari 2024

Het eten was zalig en goed op tijd bezorgd. Ik had alleen een digitale fooi gegeven voor de bezorger, maar die vertelde mij dat hij dit niet krijgt.

Reactie van Sushi Toyama

Goedemiddag, dank voor uw beoordeling. Fijn dat het eten zo heerlijk heeft gesmaakt! Wij begrijpen dat u duidelijkheid wil over de fooi en bij wie die terechtkomt. Wij hebben ervoor gekozen om de fooi aan de chef te geven omdat die de hele dag verse sushi met liefde maakt. Indien u de bezorger een fooi wil geven kan dat altijd zeker aan de deur zelf. Mocht u hier nog vragen over hebben weet u ons te vinden. Hartelijke groet, Sushi Toyama

Karin en Ab
17 januari 2024

De Poke Bowl was het heerlijk en de extra Sushi ook. Dank weer voor al het lekkers.

Karin en Ab
13 januari 2024

Het was weer zoals gewoonlijk:Yummiiiiiiiiiii

Eline
4 januari 2024

Heel goede sishi

Hans van Es
4 januari 2024

Prima sushi’s zelfs positief beoordeeld door ervaren sushi eters

Macel Kronenburg
4 januari 2024

Het was weer heerlijk en zeer snel bezorgd

yuhai
3 januari 2024

Sushi was vers en heerlijk! Bestelling was klaar op het aangegeven tijdstip en iedereen was zeer vriendelijk & service gericht!

Ward
3 januari 2024

Erg goede sushi, prima bezorgd!

Boris
1 januari 2024
Ab en Karin
29 december 2023

Was weer super heeeeeeeerlijk.

Koos Oldhoff
27 december 2023

Super lekker en hartverwarmende ontvangst.

Lilian
24 december 2023

Altijd lekker

Peter
24 december 2023
Abby
24 december 2023

Altijd lekker!

Ab Blo
12 december 2023

Vandaag eens heel wat anders besteld. Kwam vandaag het clubje vriendinnen bij moeders de vrouw. Deze meiden hebben heerlijk zitten smullen van al het lekkers, warm en koud. Ze haalden zo hun eigen Sushi, maar deze was toch wel heel lekker! Dus voor een ieder die dit leest: Verras je vrienden met de Sushi van Toyama.